Metaalconstructies

Wij maken in eigen atelier alle metaalconstructies naar wens van de klant. Om aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen hebben wij een uitgebreid modern machinepark, hiermee bekomen we steeds producten van topkwaliteit.

Werkwijze bij uit te voeren werken:

Allereerst spreekt u af met de zaakvoerder tevens ontwerper om samen uw ideeƫn te bespreken. Het is aan te raden om bij dit bezoek ook de plannen of tekeningen mee te brengen van de locatie waar de werken moeten gebeuren zodat wij u zo correct mogelijk kunnen informeren.

In samenspraak worden alle materialen, kleuren, afwerkingen, ... bepaald voor uw project. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden. De praktische zaken zoals levertermijn, de plaatsing en het onderhoud worden uitvoerig besproken zodat er correcte afspraken kunnen gemaakt worden.

Op basis van onze eerste afspraak wordt een offerte opgemaakt die u zo snel mogelijk toegestuurd wordt. Na uw akkoord worden bij een bezoek ter plaatse alle opmetingen genomen zodat bij plaatsing alle afmetingen kloppen. Een oplevering met oog voor detail zorgen voor een perfect eindresultaat.

Onze werkterrein omvat allerhande metaalconstructies gaande van particuliere tot industriƫle toepassingen

nieuwsbrief

aanbiedingen

Voorlopig zijn er geen aanbiedingen.

tweedehands

Voorlopig zijn er geen tweedehands aanhangwagens in de aanbieding.

saris shop

Ga naar de Saris shop