Aanhangwagens

Aanhangwagens Vandamme is de specialist voor alle types aanhangwagens, in ons uitgebreide gamma vind je zeker de aanhangwagen die aan Uw eisen voldoet.

Jarenlange kwaliteit en service zorgden reeds voor een grote klantentevredenheid. Om dit te kunnen blijven verzekeren zijn wij officiële verdeler van volgende topmerken:

Ook hebben we een eigen erkend atelier voor het maken van aanhangwagens op maat. In onze eigen atelier bouwen wij uw aanhangwagens op maat, naar Uw wens.U bezorgt ons de gegevens en wij bouwen het voor U !

Al de aanhangwagens die wij verkopen zijn van topkwaliteit en voldoen aan de strengste CE – keuringen.

Daarnaast hebben wij ook een eigen hersteldienst, wij herstellen alle aanhangwagens, van ongeremd tot geremd. Om een U een goede service te kunnen geven hebben wij een groot magazijn aan voorraad onderdelen waardoor we U nog beter van dienst kunnen zijn.

Om U een goede service te geven hebben we ook een magazijn waar je de onderdelen afgehaald kunnen worden.

Wij maken vrijblijvend een prijsofferte op.

Categorieën

Klik op één van de onderstaande categorieën om de aanhangwagens binnen deze categorie te bekijken.

Ongeremde aanhangwagensPaardentrailersPubliciteitsaanhangwagensBagage- en dekselaanhangwagensBakaanhangwagensPlateauaanhangwagensKippersVeetrailersMotortransportersAutotransporters niet kantelbaarAutotransporters kantelbaarMachine / Minigraver / MultitransportersDiepladersSchamelwagensGesloten aanhangwagensKoel en vries aanhangwagensMarkt- en verkoopaanhangwagensBoottrailersSpeciaalbouw ongeremdSpeciaalbouw geremdLuchtdruk geremde aanhangwagens < 3.5 T

nieuwsbrief

aanbiedingen

Voorlopig zijn er geen aanbiedingen.

tweedehands

Voorlopig zijn er geen tweedehands aanhangwagens in de aanbieding.

saris shop

Ga naar de Saris shop